ManşetSpor

Karakaya’dan Bodrum FK’ya Destek

B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya'dan Bodrum FK'ya tam destek

 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum FK’ya Lig’in ikinci yarısında başarı dileyerek, “Bodrumsporun neferleri olarak her zaman yanınızdayız.” mesajı verdi.

Trendyol 1’inci Lig’de mücadele eden Bodrum FK ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karakaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ligin ikinci yarısının bu hafta sonu oynanacak maçlarla başladığını hatırlattı.

“Bodrumsporumuza güvenimiz ve desteğimiz sonsuz.” diyen Karakaya, “Biz süper Amatör’de aldığımız bayrağı 4 şampiyonluk ve Bodrum’a 4 kupa getirerek, 5 ayrı lig heyecanı yaşayarak, Süper Lige çıkmak için final maçının bitiminde şanlı taraftarımızdan Akhisar’da helallik alarak devrettik! 93 yıllık tarihimizin zirvesinde! Penaltı, kırmızı kart, kaçan goller ve sakatlıklar hepsi bahane nasip değilmiş Süper Lig’e çıkıp bırakmak.” açıklamasını yaptı.

Şimdi Süper Lig’e çıkmak için sadece 1 kupa daha olduğunu belirten Karakaya, şöyle devam etti:

“O kupayı da bayrağı devrettiğim değerli büyüğüm Fikret Öztürk ve arkadaşlarının Bodrum’a getireceğine inanıyoruz ve bekliyoruz. Hatta Bodrum’a yakışan, Bodrum’a gerçekten katkısı olacak olan başarı Avrupa Kupaları oynamasıdır çünkü Bodrum’un Türkiye içinde pek reklama ve tanıtıma ihtiyacı yok. O yüzden çok değerli Büyüğüm adımlarınızı ona göre atın, Bodrumsporluların sizden beklentisi çok bizlerinde sizlerle yola çıkarken ki hayalimiz bu. Bodrumsporun neferleri olarak her zaman yanınızdayız.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu