AsayişGündemManşet

BODRUM’DAN ÇIKAN OTOBÜS MİLAS’TA KAZA YAPTI

Saat 11.00 sularında Bodrum otogarından çıkış yapan yolcu otobüsü Milas’ta yağış nedeniyle devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Alınan ilk bilgilere göre, kaza Milas- Söke karayolu Milas Devlet Hastanesi kavşağında meydana geldi. İstanbul’a gitmek üzere yola çıkan özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada otobüs şoförü ile 1 yolcu hayatını kaybederken, 3’ü ağır 13 kişi de yaralandı.

Adeta savaş alanına dönen kaza yerinde 112 Acil Sağlık ekipleri ile Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yaralıları ambulanslara taşıdı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken yaralılar Milas’taki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu