GündemManşetSağlıkSpor

Sağlıkçılar İçin Kulaç Attılar

15. Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu

 

Türkiye’nin ilk açık deniz kış yüzme maratonunun 15.si bu sene 29 Ocak 2021 Cuma günü saat 11:00’de Datça Taşlık Plajı’nda bir saygı yüzüşü ile gerçekleşti.

Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) öncülüğünde düzenlenen maratona Datça’da yaşayan 25 yüzücü katıldı.

Dünyayı derinden sarsan salgın kış yüzme maratonunu da etkiledi.  Sınırlı sayıda katılımcı ile, seyircisiz, yarışma olmaksızın gerçekleşen saygı yüzüşü Datça Belediyesinin gerçekleştirdiği canlı yayınlarla sporseverlere ulaştırıldı.

Canlı yayın görüntülerine Datça Belediyesinin resmi Youtubeve Facebook hesaplarından ulaşılabilir.

Her sene bir tema ile yarışılan Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu’nun bu seneki teması dünyayı kasıp kavuran salgında hayatını kaybeden sağlık çalışanları ve master yüzücülerimiz oldu. Anılarına saygı ve minnetle atıldı kulaçlar.

Maraton yarışmasız gerçekleştiği için tüm katılımcılar gönüllerin birincisi oldular.

Katılımcılarımız:

Vural Tandoğan, Mehmet Erdoğan, Gökhan Sağır, Aygül Yıldırım, Gülen Yıldırım, Leyla Erkunt, Mehmet Berka Aksu, Gül Büyükbay Ercan, Ahmet Bora Ercan, Rasim Türkay, Ayhan Dinç, Furkan Serbest, Emin Bolu, Serpil Bolu, Musa Kef, Hüseyin Aktaş, Tayyar Töksöz, Emre Deliveli, Işık Önder, Halil Alaşahan, Ömür Kızılgün, Sinan Ali Saatçi, Hasan Öztürk, Levent Özberk ve Necati Sağır.

  1. Datça Açık Deniz Kış Yüzme Maratonu’nda sağlıkla ve iyilikle yine yüzlerce sporcu ile coşkulu, fairplay ruhuyla tekrar bir araya gelebilmek dileğiyle birbirleriyle kucaklaşamadan, buruk vedalaştı sporcular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu