EğitimGündemManşet

ŞCMO’DA MUTEŞEM MEZUNİYET

Konacık Mahallesindeki Şehit Mahmut Coşkunsu Ortaokulu (ŞCMO) 8. Öğrenicileri için düzenlenen mezuniyet gecesinde renkli ve duygu dolu anlar yaşandı.

ŞCMO Okul idaresi, öğretmenler ve öğrencilerin günlerdir sürdürdükleri ve özenle hazırladıkları mezuniyet gecesine çok sayıda öğrenici velisi katıldı. Önceki gece Herodot Kültür Merkezinde düzenlenen, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlanan gece Okul Müdürü İlyas Yılmaz’ın konuşmasıyla devam etti.

Yılmaz yaptığı konuşmada, “Bu gece hem gururlu hem de öğrencilerimizden ayrılacak olmanın verdiği hüznü bir arada yaşıyoruz. İnanıyorum ki mezun olan öğrencilerimizin hepsi ile bir gün başarılı insanlar olarak karşılaşacağız. Ben hepsine ömür boyu başarılar diliyorum.”dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilerin seslendirdiği şiirler izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Gecenin hareketli anları ise halk oyunları gösterileriyle gerçekleşti. Öğrencilerin Zeybek ve Ankara havalarıyla sergiledikleri performanslar tam not aldı.

Halkoyunları gösterilerinin ardından sahneyi okul korosu aldı. Müzik Öğretmeni Burcu Coşkun önderliğinde sahne alan öğrenci korosuna zaman zaman aileler ve öğretmenlerde eşlik etti.

Gecenin finali ise öğrencilerin sınıf öğretmenlerinin elinden belgelerini almaları ve kep atma töreni oldu. Hep birlikte keplerini havaya atan öğrenciler unutulmaz bir gece yaşayıp yaşattılar.     

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu