GündemManşet

Vali Tavlı’dan Yılbaşı Ziyaretleri

Yılbaşında Görev Başındaki Personellere Ziyaret

 

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Yılbaşında görev başındaki personeli ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı.

İlk olarak Menteşe Hamdi Bey Karakolunu ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, buradaki görevli polislerin yeni yıllarını kutladı.

Ardından Aydın Yol Uygulama Noktasını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, görevli Polis memurlarıyla bir süre görüşerek sohbet etti, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Orhan Tavlı daha sonra, AFAD Müdürlüğünü ziyaret ederek görev başındaki personelin yeni yıllarını kutladı.

Daha sonra Denizli Yol Uygulama noktasını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, görevli polis memurlarının yeni yılını kutlayarak yapılan uygulamalarla ilgili polis memurlarından bilgi aldı. 

Ardından Merkez Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, görev başındaki Jandarma Personelinin yeni yılını kutladı.

112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’ i ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, çalışan personelin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Vali Orhan Tavlı Menteşe Devlet Hastanesini ziyaret etti. Burada tedavisi devam etmekte olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileterek, özverili çalışmalarda bulunan hastane personelinin de yeni yılını kutladı.

Son olarak İtfaiye Daire Başkanlığını ziyaret eden Vali Orhan Tavlı, İtfaiye çalışanlarıyla bir süre sohbet ederek, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretleri sırasından Vali Orhan Tavlı’ ya, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Emre Alay eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu