GündemManşet

Coşkulu Kutlamaların Yerini Sessizlik Aldı

Bodrum'da Sessiz Yılbaşı Gecesi

 

Yılbaşlarının vazgeçilmez meydanı olan Bodrum Belediye meydanı 2021 yılına sesiz girdi. Yılbaşlarında ünlülerin konser verdiği, binlerce kişinin birlikte yeni yıla girdiği Bodrum Belediye meydanı bom boş kaldı.

Her yılbaşında ünlü isimlerin konser verdiği binlerce kişinin bir araya gelip yeni yıla girdiği turizmin gözde mekanı Bodrum sokakları boş kaldı. Korona virüs (kovid-19) salgını nedeniyle alınan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına tüm yurtta oldu gibi Bodrum’da büyük ölçüde vatandaşlar riayet ediyor.

Ünlülerin konser verdiği meydan boş kaldı

Binlerce kişinin aynı anda yeni yıla girdiği Bodrum belediye meydanı bu yıl sessiz kaldı. Rengarenk  süslenen Belediye meydanı ve boş sokaklar sokak hayvanlarına kaldı.  Meydandan geçen araçları ve yürüyen insanların kimliklerini ve izinlerini soran bekçilerin sabaha kadar nöbette kalacağı öğrenildi.

Yılbaşı tatili için Bodrum’a gelen 2’inci konut sahipleri ve vatandaşlar ise kısıtlamaya uyarak yeni yılı evlerinde karşıladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu