GündemManşet

BODRUM’DA KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

bodrum_kabotaj_bayrami (48)1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle bir çok etkinlik düzenlendi.

Sabah Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen çelenk koyma töreninin ardından, öğleden sonra Kumbahçe Plajında çeşitli yarışmalar düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan yarışmalarda, özellikle çocuklar doyasıya eğlendi. Denize çelenk atma ile başlayan kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam ederken, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un yelken sporcuları Kumbahçe Koyuna optimist ve laserler ile gelerek kutlamalara katıldılar. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında denizden tabak çıkarma, yüzme yarışmaları, pancar motorlu balıkçı teknelerin yarışması, halat çekme, deniz güzeli ve yağlı direkten bayrak alma yarışmaları düzenlendi.

Özellikle halat çekme ve yağlı direkten bayrak alma yarışması büyük heyecan yaratırken, 4 takımın katıldığı halat çekme yarışmasını Asi Tayfa takımı kazandı. Yağlı direkten bayrak alma yarışmasında ise birinciliği sekiz yıldır elinde bulunduran Mert Dirim yine rakiplerine şans tanımayarak birkaç denemeden sonra Türk Bayrağını alarak yine birinci oldu. Her yıl yapılan deniz güzeli yarışmasını ise bu yıl Elif Rümeysa Akdemir kazandı.

Yaklaşık 3 saat süren etkinlikler boyunca Kumbahçe Plajına akın eden Bodrumlular, bir Denizcilik ve Kabotaj Bayramını daha coşkuyla kutladı.

 

Muhabir: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu