AsayişGündemManşet

Koç, Yaşlı Kadını Öldürdü

Feci Şekilde Can Verdi

 

Milasa bağlı Kıyıkışlacık Mahallesi’ndeki Merkez 62 sokakta oturduğu ikametten öğle vakti Milas’a gitmek üzere çıkarak saat 12.00 dolmuşuna binmek için durağa doğru yürüyen Sezin Umut Önderman, başıboş bir şekilde dolaşan küçükbaş hayvan sürüsündeki bir koçun saldırısına uğradı. 71 yaşındaki Önderman, koçun defalarca toslaması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.

Olay anında; yoldan kimsenin geçmediği, limandan dahi duyulduğu ifade edilen imdat çığlıklarının yakın binalardansa duyulmadığı, köpek gezdirmek için dolaşan bir çift tarafından tesadüfen yerde kanlar içerisinde bulunan talihsiz kadının aldığı darbeler nedeniyle tanınmayacak halde olduğu öğrenildi. Ayrıca kadının başında bekleyen koçtan alınan kan örnekleri ile kadından alınan kan örneklerinin karşılaştırılması sonucu koçtaki kanın kadına ait olduğunun anlaşıldığı da öğrenilen bilgiler arasında.

Mahalle sakinleri, olayın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşarken, otlatmak amacıyla büyük ve küçükbaş hayvanların genellikle başıboş bırakıldığını hatta bu olayın ardından bazı mahallelilerin kendilerine de saldıran hayvanlar olduğunu dile getirdiklerini iddia ettiler.

 

Kaynak: habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu