AsayişManşet

Sürücülere Yine Ceza Yağdı

Yılbaşından Bu Yana Yaklaşık 3 Bin Sürücü Ceza Yedi

 

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, yılbaşından bu yana kurallara uymayan sürücülere ceza yağdırmaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, 01.01.2022 ile 26.04.2022 tarihleri arasında Bodrum ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği tarafında Lise Kavşağı, Emniyet Müdürlüğü önü, İtfaiye Kavşağında yapılan KGYS denetimlerinde 2 bin 875 sürücüye 761 bin 373 TL ceza işlem uygulandı.

Alışılagelmiş kırmızı ışık ihlali, trafik işaret levhalarına uymamak, geçmenin yasak olduğu yerlerde geçmek, hatalı park, cep telefonu kullanmak, emniyet kemeri takmamak ve kask takmamak suçlarından haklarında cezai işlem uygulanan sürücülerin yanında bir de ters istikamette araç sürmek, taşıma sınırı üzerinde yolcu almak, yaya yolunda motosiklet sürmek, drift atmak ve saygısızca araç kullanmak suçlarında ceza yiyen sürücüler vardı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, kontrollerinin trafikte vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesisine yönelik olduğunu belirterek uygulamaların devam edeceğini açıkladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu