AsayişGündemManşet

SAHİL GÜVENLİK KOMUTANI ÜSTEM BODRUM’DA

Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan ÜstemSahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Hakan Üstem, biz dizi incelemeler için kendi kullandığı helikopter ile Bodrum’a geldi.

Sabah saatlerinde İzmir’den, Sahil Güvenlik helikopteri ile Bodrum’a gelen Üstem, kendi kullandığı helikopter ile İlçe Jandarma Komutanlığı pistine iniş yaptı. Tümamiral Üstem’e Ege Bölge Komutanı SG Kurmay Albay Murat Yılmazarslan da eşlik etti.

Helikopter pistine iniş yapan Sahil Güvenlik Komutanını burada, Marmaris Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Albay Mete Çağlar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin, Bodrum TCSG 101 Nolu Bot Komutanı SG Kıdemli Yüzbaşı Sinan Özseçer, TCSG 1 Nolu Bot Komutanı SG. Seyir Başçavuş Hakan Yürür ve diğer bot koutanları karşıladı.

Çok sayıda askeri araç ile ambulans ve itfaiye ekiplerinin hazır bulunduğu karşılamanın ardından makam araçlarıyla pistten ayrılan Tümamiral Hakan Üstem’in birliklerde incelemelerde bulunduğu öğrenildi.

Bodrum’daki incelemelerini tamamlayan Tümamiral Üstem, öğlen saatlerinde yine kendisinin pilotluğunu yaptığı Sahil Güvenlik Helkopteri ile Muğla’ya hareket etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu