ÇevreGündemManşet

20 İşletmeyi Su Bastı

Dere Yatağından Taşan Su Çevredeki İş Yerlerine Doldu

 

Bodrum’da sabah saatlerinde aniden bastıran yağmur nedeniyle Yalıkavak Mahallesi’nde 20 dükkanı su bastı. Mahsur kalan bir kişinin ise dükkanında vatandaşlar ve ekiplerin yardımıyla kurtarıldığı öğrenildi.

3 gündür aralıklarla yağan ve zaman zaman şiddetini arttıran yağmur nedeniyle Yalıkavak Mahallesi sular altında kaldı. Yaklaşık 25 dakika sağanak şekilde yağan yağmur nedeniyle Gür caddesinde bulunan Yalıkavak iş merkezindeki 20 dükkan sular altında kaldı. Yağan yağmurun ardından dükkanları su basan esnaf isyan etti.

Dere yataklarının temizlenmesine rağmen derenin taşması ve 3 gündür yağan yağmur nedeniyle deniz suyunun yükselmesi sonucu su baskınlarının olduğu öğrenildi.

Su baskının ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve beraberindekiler bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Yaklaşık 30 kişilik belediye ekibi ve esnaf dükkanları, iş yerlerini, cadde ve sokakları temizlik yaptı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu