GündemManşetSpor

Deplasmanda Umduğunu Bulamadı

Bodrumspor Kırşehir'e 3-0 Mağlup Oldu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 12’inci hafta mücadelesinde temsilcimiz Bodrumspor, deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a 3-0 mağlup oldu.

Kırşehir Ahi Stadı’nda oynanan karşılaşmaya sakatlıklar ve kart cezaları nedeniyle Ozan, Medeni, Harun, Orhan ve Celal’in bulunmadığı kadroyla sahaya çıkan yeşil beyazlılar, sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. İlk yarıda uzun bir süre topa hakim olan ancak tehlikeli pozisyon yaratmayan temsilcimiz, dakika 41’de Kırşehir Belediyespor’dan Üstün’ün penaltı golüyle 1-0 geriye düştü. Golden sonra ataklarını sıklaştırın Kırşehir Belediyespor dakika 45’de yine Üstün’ün attığı golle farkı ikiye çıkardı. İlk yarısı 2-0 Kırşehir Belediyespor’un üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında daha üstün oynayan ekip ev sahibi ekip olurken, 90+4’üncü dakikada Hakan Yılmaz farkı 3’e çıkaran golü atarak maçın skorunu belirledi.

Sahadan 3-0 mağlup ayrılan Bodrumspor A.Ş., 20 takımlı grupta 12 puanla 14’üncü sıraya geriledi. Temsilcimiz ligde 13’üncü hafta mücadelesinde 3 Aralık Perşembe günü, 11 puanla 16. sıradaki Mamak FK’yı konuk edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu