ÇevreGündemManşet

Başkan Yardımcıları Sahada

İslamhaneleri Altyapı Sorunlarından Kurtulacak

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İslamhaneleri Mahallesi’nde yıllardır devam eden altyapı sorunlarına çözüm üretmek amacıyla harekete geçti. Başkan Aras’ın izinli olması nedeniyle başkanlığa vekalet eden Belediye Meclisi Üyesi Emre Köroğlu ile Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Turgay Kaya ve birim amirleri, bugün İslamhaneleri Mahallesi’nde bir dizi incelemelerde bulundu.

İlk olarak Mahalle Muhtarı Mustafa Can’ı ziyaret eden heyet, mahalle halkı tarafından muhtara iletilen talepleri dinledi. İslamhaneleri Mahallesi’nde yıllardır süregelen sorunların başında gelen altyapı çalışmalarının yakın zamanda tamamlanacağını ifade eden Bodrum Belediye Başkan Vekili Emre Köroğlu, MUSKİ tarafından bölgede başlatılan alt yapı çalışmalarının yüzde 90 oranında tamamlandığını belirterek, yaklaşık 2 ay gibi bir süre içinde toprak altı ve üstü bağlantılarıyla birlikte bitirileceğini açıkladı. Köroğlu, kanalizasyon hattı planlamasına dahil edilmeyen bir kaç sokağın da ikinci etap çalışmalarına ilave edilerek İslamhaneleri’nin altyapı sorunlarından kurtarılacağını belirtti.

Mahalle Muhtarı Mustafa Can ile birlikte sokak sokak saha incelemesi yapan heyet, İslamhaneleri’nin ihtiyaç ve sorunlarını yerinde inceleyerek vatandaşlarla görüştü. Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Turgay Kaya, İslamhaneleri’nde pazaryeri, taziye evi ve yeni çocuk parkları için yer tespitinin kısa zamanda tamamlanacağını belirterek, bu bölgeye uygun projelerin kısa süre sonra hayata geçirileceğini kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu