GündemManşetSpor

Tarık Hoca İle Yollar Ayrıldı

Bodrumspor Teknik Direktörü ile Yapılan Anlaşma Karşılıklı Feshedildi

 

2.Lig’deki kötü gidişine bugün Sakarya deplasmanında alınan galibiyetle son veren Bodrumspor A.Ş.’den maç sonrası yazılı basın açıklaması geldi.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Teknik direktörümüz Tarık Daşgün ve ekibi ile karşılıklı anlaşılarak yollarımız resmi olarak ayrılmıştır. Tarık Hoca ve ekibine kulübümüze verdiği emekler için teşekkürlerimizi sunuyor, başarılar diliyoruz.

Profesyonel futbol takımımızı bugün deplasmanda oynanan Sakaryaspor maçına Alt Yapı Koordinatörümüz Mehmet Emin Yılmaz ve ekibi hazırladı.

Bodrumspor A.Ş profesyonel futbol A takımımız yeni teknik direktörlük için , Tamer Tuna’nın dört dönemdir yardımcılığını yapan Tahsin Tam ile bir buçuk yıllık prensip anlaşmasına vardı. Tahsin Tam ve teknik ekibi takımımızın müsabakasını bugün Sakarya deplasmanında tribünden takip etti. Perşembe saat 15:00’teki antrenmana takımımızın başında ekibi ile çıkacak olan yeni teknik direktörümüzle bir buçuk yıllık anlaşma imzalanacaktır.”

adıyaman escort bayan

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu