ManşetSağlık

Güngör: “Mavi Akrep Zehri Umut Veriyor”

Akrep Zehri Kanser Hastalarına Şifa Olacak İddiası...

Manisa’da Ege Lokman olarak tanınan Şevki Güngör, Küba’dan getirdiği ‘Vidatox’ isimli mavi akrep zehrinden yapılma serumun kanser hastaları için umut vadettiğini söyledi.

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde ‘Ege Lokman’ olarak tanınan Şevki Güngör, kansere yönelik araştırmalarda bulunmak üzere gittiği Küba’da, kanser hastalarının umudu olabilecek, ‘Vidatox’ mavi akrep zehrinden yapılma serumu Türkiye’ye getirdi. Mavi akrep serumuyla binlerce hastanın iyileştiğine dikkat çeken Güngör, hastaların Vidatox’u kullanmaları tavsiyesinde bulundu.

Babasının kendisine 30 sene önce lokmanlık mesleğini devrettiğini ifade eden Şevki Güngör, şu an bu mesleği kendisinin sürdürdüğünü kendisinden sonra da oğlunun devam ettireceğini kaydetti. Yıllardır babasıyla birlikte araştırma yaptıklarını dile getiren Güngör, eskiden bitkisel tedavilerin çok kabul edilmediğini, şimdi ise Sağlık Bakanlığı tarafından kabul edilmeye başlandığını belirtti. Güngör, “Biz yıllardır bunun mücadelesini verdik. Şimdiye kadar binlerce hasta bitkisel ürünlerle şifa bulmaya başladı. Bunu gören insanlar artık hem kemoterapi tedavileri hem tıbbi tedavilerinin yanı sıra destek olarak bağışıklığı güçlendirici bu tür şeyleri kullanmaya başladılar. Ve bizlerde elimizden geldiğince bilgimizi insanlarla paylaşmaya yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yıl içerisinde biz Küba’ya gitmeye karar verdik. Küba’da kanser tedavilerinin yapıldığını duyduk. Yıllardır biliyoruz. Giden insanlar da var Türkiye’de. Bütün dünyadan giden insanlar var. Kanser hastaneleri var bu hastanede araştırma yaparken orada Vidatox denilen mavi akrep serumu denilen akrep zehrinden yapılma serumla karşılaştık. Ve bu serumun kanser hastalarını, çok ilerlemiş kanser hastalarının bağışıklığını güçlendirdiğini ve ağrılarını hemen durdurduğunu orada bize anlattılar. Ve gerçekten bunu kullanan insanlardan duyduk. Çok büyük faydasının olduğunu gördük. Hastalığın çok kısa sürede iyileşmesini sağlıyor. Bu damla sayesinde iyileşen, kurtulan binlerce insan tanıyoruz şu anda. Kanser hastaları için bu ilacın umut olacağını düşünüyorum. İnsanlar kullandıktan sonra bunu daha iyi görecekler. Farkına varacaklar. Bunun yanı sıra propolis gibi, reishi mantarı gibi bir çok kansere iyi gelen bitkiler var bunlarla beraber kullanmalarını tavsiye ederim” dedi.

ağrı escort

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu