GündemHayatManşet

Belediye Başkanında 10 Kasım Mesajı

Başkan Aras: “Dün Gösterdiği Işık, Yolumuzu Aydınlatmaya Devam Ediyor”

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ulu Önder Atatürk’ün çağları aşan fikir ve eserlerinin ilelebet yaşayacağını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Dün gösterdiği ışık, bugün yolumuzu aydınlatmaya devam ediyor” dedi. Aras, mesajında şunları kaydetti:

“Dünya tarihi, her biri yaşadığı döneme iz bırakan sayısız lider yetiştirmiştir. Ancak bir lider vardır ki, adı yaşadığı yüzyılı aşmış ve dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır. Kurtuluş Savaşı’nın lideri, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çağları aşan fikirleri ve eserleriyle yalnızca Türk milletine değil, aynı zamanda emperyalizmin sömürü çarklarında ezilen bütün milletlere bağımsızlık cesareti veren eşsiz bir liderdir. Kuşkusuz bu eserlerden en büyüğü, harcını bağımsızlık bilinci ve milli egemenliğe kayıtsız bağlılıkla kardığı Türkiye Cumhuriyeti’dir.

Bir aydınlanma savaşçısı, büyük bir asker ve dünyanın kabul ettiği bir devlet adamı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığı; barışa, huzura, adalete ve demokrasiye dair yolumuzu aydınlatmaya ve pusulamız olmaya devam etmektedir.

İşte bizler, bu onurlu mirasın ve bu mirasın verdiği sorumluluğun sahipleri olarak Cumhuriyeti yaşatma ve ülkemizi aydınlık yarınlara götürme mücadelemizi aynı kararlılık ve irade ile sürdüreceğiz. Atatürk ilke ve devrimlerine sadakatle bağlı kalmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bizlere, sonsuza dek koruyup kollayacağımız Cumhuriyeti ve eserlerini emanet bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve ebediyete intikalinin 82’nci yılında minnet ve şükranla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum. “

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu