GündemManşetSiyaset

Kiremit Adasında Dev Türk Bayrağı Açtılar

AK Parti Bodrum Teşkilatından Sıra Dışı Kutlama

 

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, 29 Ekim Cumhuriyet Kutlamalarına sıra dışı bir yorumla kutladı.

İlçe Başkanı Gökmen’in Yönetim Kurulu, Gençlik ve Kadın Kollarının katılımıyla birlikte organize ettiği sıra dışı kutlamada, Yalıkavak Mahallesi açıklarında bulunan ‘ Büyük Kiremit Adası’na dev bir Türk Bayrağı açarak güzel görüntüler oluşturdu.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının resmen başladığı 28 Ekim 2020 Çarşamba günü saat 13:00’da yayınlanan kutlama videosunda; Botlarla ayrılan 30 kişilik AK Partili etkinlik ekibi Karga Kayalıklarına 600 mesafedeki ‘ Büyük Kiremit Adası’na çıkışı ve dev bayrağın açılışının görüntüleri yer aldı.

Organizasyonu denizden kendi kullandığı bot ve telsizle idare eden Başkan Gökmen, “Cumhuriyetimizin 97’nci yıl dönümünde İstiklal Mücadelemizin tüm kahramanlarıyla kurucu irademiz Gazi Mustafa Kemal’i saygıyla anıyoruz” dedi.
Başkan Gökmen, “İstiklal mücadelemizin en önemli etkeni olan ve 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı gösterdiği şanlı direnişle bir kez daha gazi unvanı alan milli iradenin en önemli günü olan Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” diyerek şunları söyledi:
“İnşallah ülkemizi 2023 hedeflerimize ulaştırdığımızda bölgemizde ve dünyada yepyeni bir dönem de başlayacak. Hayalini kurduğumuz huzurlu ve müreffeh geleceğe çok daha büyük umutlarla yürüyoruz.
Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yılında Doğu Akdeniz’den başlayan “Mavi Vatan” mücadelemizin yanına Azerbaycan’la kardeşliğimizi de ekledik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti Bodrum ilçe teşkilatı olarak vatanın yılmaz bekçileri olduğumuzu onur ve gururla paylaşıyoruz.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu