HayatManşet

Huzurevi Sakinlerinden Üstün Performans

Türkiye'nin En Genç Mehter Takımı Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

 

İlk defa 29 ekim Cumhuriyet bayramında program yapan 85-92 yaş aralığındaki yaşlılardan ve kurum personelinden oluşan  Muğla Huzurevi Mehter takımı pandemi nedeniyle ilk gösterilerini yaptı.

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı bakım ve rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü Bahçesinde pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Kutlamasına Muğla Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik, İl Müdür Yardımcısı Kuduret Gültaş, Huzurevi Müdürü Bahar Ünlü, Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve huzurevi personeli katıldı.

Huzurevi yaşlılarından kurulan mehter takımının ilk kez Cumhuriyet Bayramında gösteri yapmasından ayrı bir memnuniyet duyduğunu söyleyen takım kaptanı Metin Uysal ” gençliğimizden beri özendiğimiz mehter takımını Muğla huzurevinde kurarak milli manevi değerlerimizin gençlere ulaştırılması konusunda farkındalık oluşturmaya çalıştık” diye konuştu.

Huzurevinde kalmakta olan yaşlıların bu girişiminden memnuniyetini dile getiren Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seyfi Bozçelik “Mehter takımı kurma fikrinin kısa sürede hayat bulmasını sağlayan tüm yaşlılarımıza personelimize ve huzurevi müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

14 günlük vardiya ile çalışan tüm personelin ve ailelerinin büyük bir fedakarlıkla görev yaptığını belirten Bozçelik; Yaşlıların, personelin ve tüm vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu