ÇevreGündemManşetSiyaset

MUĞLA’NIN ALT YAPI İLE İMTİHANI

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Avukat Gültekin AkçaAK Parti Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Avukat Gültekin Akça,  Büyükşehir Belediyesi tarafından son dönemde hayata geçirilen alt yapı çalışmalarının uzun sürmesini yaptığı basın açıklaması ile eleştirdi.

Akça, yaptığı yazılı açılamada,  alt yapı çalışmaları şehirler için bir zorunluluk olmakla birlikte belediyelerin bu çalışmaları yaparken planlı ve programlı yaparak şehirde yaşayanlar için bir zorluk haline getirmemesi gerektiğine işaret ederek,  şu ifadeleri kullandı:

“ 2014 yılından bu yana gerek Menteşe ilçesinde ve gerekse Muğla’nın diğer ilçelerinde Muğla Büyükşehir Belediyesi alt yapı çalışmaları yapmaktadır.

2014 yılından bu yana Muğla’nın bazı cadde ve sokaklarında birden çok alt yapı çalışması yapılırken bu çalışmalar da günlerce hatta aylarca sürmektedir. Oysa, çalışma yapılan alanlara bakıldığı zaman güzel bir planlama ile çok kısa sürede bitirilebilecek çalışmalardır. Bu konuda daha önce de ifade ettiğimiz üzere bu çalışmalar belli bir plan ve program dahilinde ve mesai kavramı dikkate alınmadan 24 saat usulü ile yapılmalıdır. ”

Akça, sözlerini “Maalesef Muğla’nın en yoğun trafiğinin bulunduğu caddeler aylarca kazılmakta ve kış gününde vatandaş çamur deryasına mahkum edilmektedir” şeklinde sürdüren Akça,

“Alt yapı çalışmaları yapılırken vatandaşın yoğun olarak kullandığı, araç trafiğinin yoğun olduğu ve alternatif güzergahı bulunmayan caddelerde yapılacak çalışmaların tüm kurum ve kuruluşlarla istişare ve koordinasyon içinde ve süratle tamamlanmalı” diye kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu