GündemMagazinManşet

“AŞKA ÖZLEM” İSİMLİ ALBÜMÜNE İKİNCİ KLİBİNİ BODRUM’DA ÇEKECEK

Özlem Coşkun-BodrumAslında Jeofizik Mühendisi olan ancak çocukluğundan beri hayali olan müziğe gönül veren Özlem Coşkun, tamamen kendi çabalarıyla çıkardığı “Aşka Özlem” isimli albümünün ikinci klipi için Bodrum’da yer bakıyor.

Çocukluğundan bu yana 300 şiir yazdığını söyleyen Coşkun, kendisine ait 150 adet bestesinin olduğunu ifade etti. Albümündeki bütün şarkılarının bestelerinin kendisine ait olduğunu belirten Özlem Coşkun şunları söyledi:

“Bodrum’u çok seviyorum. Hem tatil hem de iş için Bodrum’da bulunuyorum. İkinci klibimiz için ön araştırma yapıyoruz. Aşka Özlem isimli albümüz kısa süre önce piyasaya çıkmasına rağmen 100 binlere ulaştı. İlk klibimizi, “Aşk Sanrısı” isimli şarkımıza çekmiştik. İkinci klibimizi ise Fan Sayfamızdaki anket sonucu belirlediğimiz “Rüzgarlar” isimli şarkımıza çekeceğiz. “

BÜLENT ERSOY’SA BESTE VERECEK…

İstanbul Kilyos’taki ilk klip çekimleri sırasında Türkiye’nin Divası Bülent Ersoy ile karşılaştıklarını belirten Özlem Coşkun, Ersoy’un kendisinden bir beste istediğini söyledi. Sanatçı ayrıca bazı ünlü isimlere de beste hazırlığında olduğunu sözlerine ekledi.

Özlem Coşkun’un hareketli şarkısı “Rüzgarlar” şimdilerde beach cluplarda ve eğlence mekanlarında sıklıkla çalınıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu