GündemKültür SanatManşet

MAUSOLOS SERGİ SALONU’NDA İMZA GÜNÜ

Bodrum Edebiyat Sanat Platformu’ndan Füruzan Uysal, Orhan Boran ve Ezgi Uzgel düzenlenen imza gününde okuyucu ile buluştu. Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Mausolos Sergi Salonu’nda gerçekleşen imza gününde, yazarlar ilk kitaplarını çıkarmanın mutluluğunu okuyucuları ile paylaştı. Füruzan Uysal’ın “Ben Matmazel Memnun Oldum”, Ezgi Uzgel’in “Aşk mı Aşk mı?”, Orhan Boran’ın “Bodrum Alabanda” kitaplarının imza gününe, Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ile Hüseyin Tutkun da katıldı.

Bodrum Edebiyat Sanat Platformu’nun bu etkinliğinde olmaktan dolayı mutluluğunu ifade eden Hüseyin Tutkun; “Bodrum kültür ve sanat başkentidir. Gördüğünüz gibi burada 2 belediye mülkünü Belediye Başkanımız Ahmet Aras’ın yoğun çabalarıyla kültüre ve sanata açtık. Buraları açmamızın ana temelinde Bodrum’u anlatan, seven, Bodrum ile özdeşleşmiş ve Bodrum ile ilgili kafasında bir cümle dahi geçen herkesin buralarda gelip kendi çalışmalarını paylaşmalarını sağlamak. Biz bu tür etkinliklerin devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

Kadınlarla yol yürümenin kendisini ayrı bir gururlandırdığını söyleyen Kültür ve Sosyal İşlerden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu; “Kadınlarımızın her türlü etkinlikte taşın altına elini sokmaları ve bir şeyleri başarmaları beni çok mutlu ediyor. Gerçekten sizlerle gurur duyuyorum, Bu kitapları severek okuyacağım, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Yolunuz açık olsun, Bodrum Belediyesi ve Belediye Bakanımız Ahmet Aras adına sizlerle beraber olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu