AsayişGündemManşet

SANAYİDE KORKUTAN YANGIN

Bodrum’da sanayi sitesi içindeki bir işyerinde çıkan yangın çevrede paniğe neden oldu.

Akşam saatlerinde Konacık Sanayi Sitesindeki bir oto lastik tamirhanesinde ilk belirlemelere göre elektrik kontağından yangın çıktı. Atık lastiklerin kısa sürede tutuşmasına neden olan yangını gören esnaf ve vatandaşlar hemen itfaiyeden yardım istedi.

O anları yaşayan Cemil Çoban şunları söyledi:

“Yoldan geçerken fark ettim, eski lastiklerin olduğu yerden alevlerin yükseldiğini gördük. İlk aklıma gelen itfaiyeyi aradık ısa sürede yetiştiler. Şuanda da müdahale ediyorlar. Her halde kontrol altına alındı. Bir arkadaşımızın dükkanıydı zaten elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Rüzgarın olmayışı avantaj oldu tabi ki, kısa sürede söndürüldü.”

Kısa sürede olay yerine ulaşan Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yoğun duman içinde alevlere müdahale etti. Alevler çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan kontrol altına alındı. Sanayi bölgesinde kısa süreli paniğe neden olan yangın sırasında 112 Acil Sağlık ekibi de hazır bekledi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu