GündemManşetSpor

TURNUVANIN GALİBİ YALIKAVAKSPOR

Bodrum’da 3 Süper Lig ekibinin katılımıyla gerçekleştirilen “Halikarnas Hentbol Turnuvası” ev sahibi Yalıkavakspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Yalıkavak Spor Kulübü’nün ev sahipliğinde, yeni sezon öncesi sezona hazırlık niteliğinde özel bir hentbol turnuvası gerçekleştirildi. Gümbet Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen mini turnuvaya ligi ilk 4 sırada tamamlayan Kastamonu Belediye, Yenimahalle Belediye, Yalıkavakspor ve Muratpaşa Belediye takımlarının katılması planlanıyordu fakat ilk maçtan 2 gün önce Kastamonu’nun turnuvaya katılamayacağı bildirildi.

10 Eylül günü 3 takımla başlayan turnuvanın ilk maçında Yalıkavakspor rakibi Muratpaşa Belediyesini 33-26’lık skorla yendi. İkinci günü oynan maçta ise Yenimahalle Belediyesi ile Muratpaşa Belediyesi karşı karşıya geldi. Bu maçın kazananı ise 34-33’lük skorla Ankara temsilcisi oldu.

Turnuvanın son gününde saat 14.00’de başlayan müsabakada ise ev sahibi Yalıkavakspor ile Yenimahalle Belediyesi karşı karşıya geldi.  Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu’nun da izlediği turnuvadan daha çok lig maçı havasında geçen maçın ilk yarısını Yenimahalle Belediyespor 15-14 önde kapattı. Karşılıklı gollerle geçen maçın ikinci yarısı da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Maçı 25-23 önde tamamlayan Yalıkavakspor turnuvanın da galibi oldu.

Yeni tip koronavirüs (Kovid – 19) tedbirleri kapsamında seyircisiz olarak gerçekleşen turnuva sayesinde takımlar sezon öncesi eksikliklerini görmüş oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu