GündemManşetSağlıkSpor

TAKIMIN TESTİ NEGATİF ÇIKTI…

Yalıkavak Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, teknik direktörün covid – 19 testinin pozitif çıkmasından sonra tüm takım, teknik ekip ve yöneticiler için yapılan covid-19 test sonuçlarının negatif çıktığı açıklandı.

Bir yakınının cenaze töreni için Ankara’da bulunan, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yalıkavakspor Kulübü A Takım hocası Kıvanç Özcan’ın covid– 19 test sonucu pozitif çıkmıştı. Hocanın evinde karantinaya girmesine neden olan bu şok gelişmenin ardından takımdaki tüm sporculara, teknik ekibe ve yöneticilere covid– 19 testi yapıldı.

Yalıkavakspor’dan yapılan açıklamada yapılan testlerin sonuçlarının alındığı ve tüm örneklerinin negatif çıktığı ifade edilerek şöyle denildi:

“A Takım hocamızın tedbir amaçlı yaptırdığı test sonucunun pozitif çıkmasından sonra, tüm takım, teknik ekip ve yöneticiler için yapılan covid-19 test sonuçları negatif çıkmıştır. Bu sonuçlardan sonra, antrenman ve 10-11-12 eylül tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek olan Halikarnassos Hentbol Turnuvası planlandığı şekilde devam edecektir. Bizlere bu zor dönemde destek olan başta Bodrum Kaymakamımız Bekir Yılmaz’a, Bodrum Belediye Başkanımız Ahmet Aras’a ve Bodrum İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederiz. A Takım antrenörümüzün tedavi süreci, Ankara’da evinde devam etmektedir. Hiçbir rahatsızlığı bulunmamaktadır. Kendisini en kısa sürede, sağlıklı bir şekilde aramızda görmek en büyük dileğimizdir.”

Kulüpten yapılan açıklamada, konuyla ilgili çıkan bazı asılsız dedikodu ve haberlere de itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu