GündemManşet

KAYMAKAM YILMAZ’DAN GAZİLERE MESAJ

Kaymakam-bekir yılmazBodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Büyük Türk Milletinin ve aziz vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına mücadele eden, bu uğurda şehit olmayı göze alan gazilerimiz, milletimizin gururu, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan temsilcileridir. Şehitlik ve Gazilik mertebesi hem büyük Türk Milletinin geleneklerine göre hem de dinimize göre bir insanın manevi anlamda sahip olabileceği mertebelerin ve şereflerin en yücesidir. Bugün de iç ve dış düşmanlarımıza rağmen şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşadığımız ülkemizde geleceğe güvenle bakıyor, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ruhumuzu canlı tutuyoruz.

Kahraman gazilerimizin yaptığı fedakârlıkların her fırsatta hatırlanması ve hatırlatılması hepimizin milli ve insani görevidir. Onlara hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek hayatta kalanları hatırlamak ve sorunları ile yakından ilgilenmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve değerli aileleri için ne yaparsak yapalım haklarını ödeyemeyeceğimizin bilinciyle her zaman onlar için daha iyisini yapabilmenin gayreti içerisindeyiz ve olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; gazilerimizin bu özel gününde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Bodrum Kaymakamı Yılmaz gün içinde Gazilerle bir araya gelerek yemek yedi. Gaziler daha sonra Kaymakamlıkça organize edilen tekne turuna çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu