AsayişGündemManşet

MAZI YANGININDA KUNDAKLAMA ŞÜPHESİ…

Bodrum’un ciğerleri konumundaki Karaova bölgesi Mazı Mahallesi sınırları içinde önceki gün çıkan orman yangınında kundaklama şüphesi üzerinde duruluyor.

Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 4 hektarlık tarım ve ormanlık alanın kül olduğu yangına ilk müdahale Muğla Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 helikopter ile havadan yapıldı. Kısa sürede çok sayıda yer ekibinin sevk edildiği Aşağı Mazı bölgesinde itfaiye, orman ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği gönüllüleri canla başla mücadele etti. Yapılan müdahaleler sonunda kısa sürede yangın kontrol altına alınırken soğutma işlemleri gece yarısına kadar devam etti.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu’nunda incelemelerde bulunduğu yangına Belediye ve bölge halkı da su tankerleri ile destek oldu.

Jandarma ekiplerinin yangının çıkışı ile ilgili başlattığı soruşturma kapsamında, bölgede beyaz renkli bir aracın görüldüğü tespit edildi. Şüpheli araç üzerinde araştırmalarını yoğunlaştıran ekipler kundaklama ihtilmali üzerinde duruyor.

windows 10 pro lisans satın al

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu