ManşetSpor

Denizin Kızları Türkiye Kupası İçin Mücadele Verecek

 

Hentbol sahalarında Bodrum’un başarılı temsilcisi Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, THF Kadınlar Süper Ligi 2023-2024 Sezonu karşılaşma takvimi maçlarının sonuncusunu geçtiğimiz hafta Kastamonu Belediyespor ile oynayarak ligi ikinci olarak tamamladı.

Yoğun bir tempo ile bu hafta sonu oynanacak olan HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası 4’lü final karşılaşmalarına hazırlanan Denizin Kızları, ilk maçını 4 Mayıs Cumartesi saat 13:00’de Ankara, THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu’nda İzmir BBSK ile oynayacak.

Maçı kazanması durumunda Denizin Kızları, final karşılaşması için 5 Mayıs Pazar günü saat 18.00’de Konyaaltı Belediyespor ile Kastamonu Belediyespor maçının galibi ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz sene Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Kupasını ve HDI Sigorta Kadınlar Türkiye kupasını Bodrum’a kazandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü bu yıl da aynı başarıyı göstererek hem Türkiye Kupasını hem de Süper Kupayı tekrar Bodrum’a kazandırmayı hedefliyor.

4 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da oynanacak olan Armada Praxis Yalıkavak Spor ve İzmir BBSK arasındaki karşılaşma TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu