AsayişGündemManşet

Milas-Bodrum Yolunda Kaza

Karşı Şeride Geçen Araç Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

 

Milas-Bodrum karayolunda seyir halindeki bir aracın karşı şeride geçerek otomobille çarpışması sonucu yaşanan kazada 2’si çocuk toplam 6 kişi yaralandı.

Bodrum’dan Milas istikametine sürücü Serap D.U. yönetiminde seyir halindeki 48 AAH 973 plakalı cip, karayolunun 30. kilometresinde sürücünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi kaza meydana geldi. Hızla refüjü aşarak karşı şeride geçen cip, daha sonra Milas istikametinden gelen sürücü Halil Ç. idaresindeki 48 AAG 237 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki su kanalına girdi.

Kazada, otomobil sürücüsü Halil Çoban ve Dudu Çoban, cip sürücüsü Serap Doğru Uçar ve araçta yolcu olarak bulunan Emine Çalışkan ile Mercan Ege Uçar (2) ve 7 aylık olan Çınar Ege Uçar yaralandı.

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, itfaiye ekiplerinin de yardımı ile yaralıları araçlardan çıkararak, ilk müdahale sonrasında toplam 4 ambulansla Milas’taki hastanelere sevk etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu