GündemManşet

O TESİS YETKİLİLERİ MÜJDE AR’A DAVA AÇTI…

Stitched Panorama

Yeşilçam usta oyuncularından Müjde Ar, gürültü kirliliği nedeniyle suç duyurunda bulunmaya hazırlandığı ve ruhsatsız faaliyet gösterdiğini iddia ettiği otelin yetkilileri suskunluğunu bozdu.

Bahse konu otelden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müjde Ar’dan şikayetçi olduklarını açıklayarak şu ifadelere yer verdiler:

“BVS Bosphorus Turizm İşletmeciliği AŞ olarak Bodrum Gündoğan Mahallesi Kızılburun Mevkii adresinde hizmet vermekte, içinde bulunduğumuz pandemi ve sonrasındaki normalleşme sürecinin tüm olumsuz etkilerine rağmen profesyonel kadromuzla birlikte en iyi şekilde misafirlerimizi ağırlamaktayız. Karşı karşıya kaldığımız zorlukları büyük bir özveriyle çalışarak yenmeye gayret gösterirken Türk sinemasına yıllarca emek vermiş eski emekli bir sanatçımızın (Müjde AR KARAKAŞ) haksız, hukuka aykırı ve TCK kapsamında suç teşkil eden saldırılarına maruz kaldık.

Sanata ve sanatçıya saygımız sonsuz olmakla birlikte bizleri asla doğru olmadığı halde ruhsatsız faaliyet göstermekle itham eden bir zihniyete saygı duymamız söz konusu olmadığı gibi kendisi hakkında Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde suç duyurusunda bulunduğumuzu ve ticari itibarımıza bilinçli ve kasıtlı olarak zarar vermeye yönelik eylemleri nedeniyle tazminat talepli dava açtığımızı belirtmek isteriz.

Zira; tüm yasal ruhsat ve izinlerimizin tam olmasına ve bu kapsamda faaliyet gösteriyor olmamıza rağmen bizleri uzun zamandır şahsen ve aracılar tayin ederek taciz ve rahatsız eden Müjde AR KARAKAŞ, haksız taleplerine karşılık bulamayınca bu defa resmi makamları ve medyayı manipüle ederek işletmemize zarar verme yolunu seçmiştir.

Basına verdiği sözde şikayetlerini içeren e-mail mesajı içeriğinde Sayın Bodrum Belediye Başkanı hakkında “Bunları kapatacağını sözlü olarak bildirdi” ifadesini kullanmaya cüret eden Müjde AR KARAKAŞ bu açıklamasını resmi makamların sözle hareket etmediğini, yasal düzenlemelere aykırı bir durumu tespit ettiklerinde derhal eyleme geçerek işlem yaptıklarını bilmediğinden değil bilakis medyayı aracı kullanarak sayın başkanı töhmet altında bırakmak ve haksız taleplerini destekleyen suni kamuoyu oluşturmayı hedefleyerek yapmıştır.

Netice itibariyle Türk hukuk kanunlarına uygun olarak faaliyet gösteriyor olmamıza rağmen bizleri asılsız ithamlarla suçlayarak haksız taleplerini kabul ettirmeye çalışan; bunu yaparken tarih boyunca hiçbir zaman başarıya ulaşmadığı hepimizce malum olan macchiavelist yol izleyen bu zihniyeti esefle kınıyor, konunun tarafımızca her açıdan yargıya intikal ettirildiğini siz değerli kamuoyunun bilgi ve takdirine sunuyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu