EğitimGündemManşet

TEOG’DA BODRUM’DAN BÜYÜK BAŞARI

Bodrum-TEOG2015-2016 Eğitim Öğretim yılında 25-26 Kasım’da Milli Eğitim Bakanlığının yaptığı TEOG (temel öğretimden orta öğretime geçiş) sınavlarında bodrum’dan 3 şampiyon çıktı.

120 sorunun 120 ‘ni tamamını doğru yaparak şampiyon olan öğrenciler Hüseyin Turgut Karabağlı Ortaokulu öğrencisi Ela Kazaoğlu, Özel Merter Ortaokulu öğrencisi Karya Aslanparçası ve Özel Bodrum Bahçeşehir Ortaokulun’dan Kerem Çangır Türkiye şampiyonu oldu.

Turgut Karabağlı Ortaokulu Okul Müdürü Erkan Güngör ile şampiyon öğrenci Ela Kazaoğlu şampiyonluğunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin ile kutladılar.

8.sınıf öğrencilerinin aldığı bu büyük başarıyı değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Geçin şunları söyledi:
“Bu yılki TEOG sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru cevap vererek tam puan alan 3 tane evladımız var. Bizim gurur kaynağımız oldular. Bu başarı yıldan yıla artarak devam edcektir çünküü biz gerekli tedbirleri aldık. Okullarımızda, ders çıkışlarında, hafta sonlarında ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Hükumetmizin aldığı tedbirlerle sınıflarımız akıllı tahtalarla donatıldı. EBA sistemi ile çocuklarımız dökümanlara ücretsiz ulaşıyorlar. Bu başarı önümüzdeki yıllarda kat be kat artacaktır” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu