AsayişGündemManşet

O TAKLA ATTI DİĞERLERİ BİR BİRİNE GİRDİ

Bodrum-kazaBodrum-Milas Karayolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Ucuz atlatılan kazanın hemen sonrasında iki araç daha bir birine girdi.

Öğlen saatlerinde, Milas istikametine doğru 48 KM 098 plakalı otomobili ile seyir halinde olan Sevdiye Karanfil Kaynar Mevkiine yaklaştığı sırada aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Bir anda kontrolden çıkan araç yolun sağındaki şarampole doğru savruldu. Şarampoldeki yamaca çarpan araç takla atarak ters döndü.

Kazaya karışan aracın hemen arkasından seyir eden Sinan Çatak idaresindeki 34 NH 7445 plakalı araç ile Yunus Çoban idaresindeki 34 KA 3718 plakalı araçlarda birbiri ile çarpıştı. Büyük paniğin yaşandığı kaza mahallinde Sevdiye Karanfil ters dönen ve neredeyse hurdaya dönen araçtan vatandaşların yardımıyla çıkarıldı.

Olay yerine sevk edilen, 112 Acil Sağlık, İtfaiye, Polis ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğine bağlı ekipler kazayı hafif yaralarla atlatan Sevdiye Karanfil’e müdahale ederek trafik güvenliğini sağladılar.

 

Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı burada tedavi altına alınırken polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu