GündemManşetSiyaset

AK PARTİ MULA’DA İDDİALI…

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Bodrum’da düzenlenen toplantıda basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Hıdır, “Muğla’da tarih yazmaya geliyoruz.” dedi.

Ak Parti Muğla teşkilatı 31 Mart yerel seçimleri aday tanıtım toplantısı ile belediye başkanı adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısının ardından Dr. Mehmet Nil Hıdır’ın ilk durağı Bodrum oldu. Partinin ilçe binasında düzenlenen toplantıya İlçe Başkanı Ömer Özmen, Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Dün salona sığmayan büyük bir teveccüh ve kalabalıkla hem büyükşehir belediye başkan adayımız hem de ilçe belediye adaylarımız açıklandı. Dün resmi açıklama yapılmış oldu. Bu resmiyetin ardından Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ilk ziyaretini bize yaptı.” dedi.

Ak Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş ise seçimlerle birlikte hem Muğla hem de Bodrum’da yeni bir dönemin başlangıcı olacağını ifade ederek, “Dün aday tanıtım toplantısındaki o coşkuyu görmek benim için muhteşem bir olaydı. Partililerin gözlerindeki ışıltıyı, o coşkuyu gördükten sonra Bodrum başta olmak üzere Bodrum’daki değişimi gerçekleştirmememiz imkansız gibi görünüyor. İnşallah sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın bize verdiği yetkiyle bu görevi başarıyla tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ise adaylık görevinin kendisine Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verildiğini belirterek “Bu doğrudan Cumhurbaşkanımızın emirleri olduğu gibi teşkilatımızın her kademesinde yapılan temayüller sonucu ortaya koyulan hüsnü kabuldu.

Ak Parti Muğla Büyükşehir Belediyesi Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır şöyle devam etti:

“Biz Muğlalıların karşısına ilk defa çıkıyor gibi değiliz. 2004-2009 yılları arasında yaptıklarımız bizim referansımızdır. Muğlalıların bize verdiği yüzde 51’lik oy referansımızdır. Biz Muğlamızın yeterli yatırımı alamadığı kanaatindeyiz. Merkezi bütçemizden global projelere, bunun içinde Geyikli Barajımız, Dalaman Barajımız, Mumcular Barajımız, Bayır, Kazan göletlerimiz, Ula’nın sulama göletleri, Marmaris’teki Gelibolu Barajının arıtma tesisleri, onların Dünya Bankasına olan 1 Katrilyon 200 milyon liralık ceza ve borçlarının devlet tarafından silinmesi, ilçeler arasında duble yolların yapılması gibi pek çok yatırıma, takriben eski parayla 8 Katrilyonluk yatırım yapmış bir partinin mensuplarıyız. Onun için önümüzdeki seçimlerde biz geçmişten gelen bu referansımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul’da 1994-1997 yılları arasında yapmış olduğu Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile inşallah Muğla’da da tarih yazmaya geliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız yerel yönetimlerde sadece bizim değil, bütün Dünyanın üstadıdır.”

Resmi olarak 19 Şubat itibariyle seçim takviminin başlayacağını hatırlatan Hıdır, “Ancak biz bu zaman zarfında gerek sivil toplum örgütleri, gerek vatandaşımızın her kesimiyle birebir temas etmek suretiyle o bölgenin yöresel ihtiyaçlarını şikayetlerini dinleyip projelerimizi bunun üzerine oturtma kararlılığındayız. Afaki projeler yapmak hiçbir siyasi partinin harcı değildir, başarıya da götürmez. Milletimiz neyi istiyorsa biz konuda emanetini almak ve oylarını istemek durumundayız. Bodrum’la ilgili çok önemli projelerimiz olacak. Bunları değerli kardeşim, meslektaşım Tahir Bey ile birlikte masaya yatıracağız. Bizim proje ekibimiz şu anda çalışmalara başladı. Bodrum’un tüm sorunlarını bu zaman zarfı içinde tespit edip Bodrumluların karşısına çıkacağız.” dedi.

Dr. Mehmet Nil Hıdır, “En büyük projemiz barış ve kardeşlik projesi. Bizim en büyük projemiz bu. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı yasalarımız çerçevesinde kurulmuş siyasi partileri ve oluşumlarımızdır. Biz buraya savaş yapmaya gelmiyoruz. Belediye hizmetlerinde bugüne kadar konulmuş taşın üstüne bir taş daha koymak istiyoruz. Biz göreve gelince bizden önceki idarenin işe aldığı personeli işten çıkarma gibi bir şey olmayacak. Orada çalışan her kardeşimiz Muğlamızın bir insanıdır. Bir aile ferdidir, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Alındığı işte devam etmesi en büyük hakkıdır. Biz de bu hakkına saygı duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu