AsayişGündemManşet

PINAR’IN KATİLİ TUTUKLANDI

Muğla’nın Ula ilçesinde, vahşi bir cinayete kurban giden üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in (27) katil zanlısı, Cemal Metin Avcı (32) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5 gündür kayıp olarak aranan Pınar Gültekin’in katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı, evli ve 1 çocuk babası Cemal Metin Avcı (32), genç kızı kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, daha sonra ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti. Bölgede yapılan aramada, Gültekin’in, varil içerisinde üzerine beton dökülmüş haldeki yanmış cesedine ulaşıldı.

Jandarmanın bilgi notunda cinayetle ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı. Gültekin’in kaybolmasıyla ilgili detay bulmak için Akyaka ve Menteşe ilçesindeki çok sayıda güvenlik kamerası kaydı izlendiği ve Avcı’nın bir petrol istasyonundan 16 TL’lik benzin aldığı tespit edildi. Gültekin’in cenazesi aileye teslim edilirken, DNA eşleşmesinin bir iki gün içerisinde, kesin ölüm nedenin ise yaklaşık bir ay içerisinde hazırlanacak otopsi raporu ile belli olacağı bildirildi.

Jandarma’daki sorgusunun tamamlanmasının ardından sağlık kontrolü için Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen zanlı daha sonra akşamüstü saatlerinde Muğla Adliyesine götürüldü. Jandarma ve polis ekiplerince alınan yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarılan Avcı, ’canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu