AsayişÇevreGündemManşet

AVA GİTTİ CANINDAN OLUYORDU…

Milas’ın Güllük Körfezi’nde meydana gelen olayda, zıpkınla balık avlamak için denize giren ve kaybolan bir vatandaş, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre; Güllük Körfezi açıklarında bulunan Salih Adası civarında, Osman Karakaş isimli vatandaş arkadaşı ile birlikte balık avlamak için zıpkınla denize girdi. Karakaş, dalış yaptıktan bir süre sonra denizde kayboldu.
Karakaş’ın zıpkınla balık avlamak için denize girmesi ve ardından kaybolması üzerine, ava birlikte gittiği arkadaşı 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi.

İhbarın üzerine kısa sürede harekete geçen Sahil Güvenlik ekipleri, Karakaş’ı Salih Adası civarında aramaya başladı. Sahil Güvenlik ekipleri, Karakaş’ı su yüzeyinde bitkin bir halde buldu.

Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılan Karakaş, Güllük Limanı’na getirilen ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Karakaş’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu