AsayişÇevreGündemManşet

ÇOK SAYIDA İŞÇİ DUMANDAN ETKİLENDİ

Bodrum’da elektrik hattından kaynaklanan yangına müdahale eden 15 kişi hastanelere kaldırıldı.

Alınan ilk bilgilere göre, Müsgebi Mahallesinde bir otelin çevresinde bulunan elektrik hattının rüzgar nedeniyle temasından kaynaklanan kıvılcımların otluk alanı tutuşturması ile başlayan yangın bir anda otel çevresindeki palmiye ağaçlarını ve barakaları sardı.

Yangına ilk olarak otel personelleri ile müşteriler otelde kalan bazı misafirler bahçe hortumları ve kovalarla müdahale etti. Olay yerine ulaşan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler yangının daha fazla büyümemesi için mücadele etti.

Yangına müdahale eden çoğunluğu otel personeli 15 kişi olay yerine gelen ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere sevke diledi. Yangında çalışanların kaldığı konteynırlarda zarar gördü.

Eski belediye başkanı Mehmet Kocadon’a ait otel çevresinde çıkan yangın sonrasında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile bazı meclis üyeleri olay yerine gelerek işletme çalışanlarına ve vatandaşlara destek oldular.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu