AsayişGündemManşet

AYNI BÖLGEDE FARKLI KEMİKLER BULUNDU

Bodrum’da geçtiğimiz hafta insan kafatasının bulunduğu tersane çevresinde bu kez kemikler bulundu.

Geçen Perşembe günü İçmeler’de faaliyet gösteren bir tersanenin bahçesinde bir köpek insan kafatası getirmişti. Köpeğin getirdiği insan kafatasını gören tersane yetkilileri olayı hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kafatasını incelenmesi için bölgeden aldı.

Bedenin geri kalanının bulunması için Muğla İl Jandarma, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve Muğla 911 ekipleri, kadavra köpeğinin desteğiyle arazide arama yaptı fakat aramalardan bir sonuç elde edilemedi.

Dün tersaneye 50 metre mesafede bir kemiğin daha bulunduğu, bugün de bölgedeki köpeklerin yine bir kemik getirdiği öğrenildi. Polis ekiplerince bölgeden alınan ve bir insana ait olup olmadığını henüz bilinmeyen kemikler, incelenmek üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Öte yandan ATV’de yayınlanan “Müge Anlı il Tatlı Sert” programı ekibinin de konuya yoğunlaşmak için Bodrum’a geldiği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu