AsayişGündemManşet

15 Yaşındaki Oğuzhan’dan Kötü Haber

Kavgada Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti

 

Milas’a tartışma yaşadığı bir çocuk tarafından yumruklandıktan sonra yere düşerek ağır yaralanan ve 3 gündür yaşam mücadelesi veren 15 yaşındaki Oğuzhan Özkan, duran kalbi 3 defa müdahale ile çalıştırılmasına rağmen hayatını kaybetti.

Milas’a bağlı Selimiye Mahallesi’nde 15 Temmuz gecesi yaşanan kavgada 16 yaşındaki Oğuzhan Özkan ağır yaralandı. Edinilen bilgiye ve iddiaya göre; 16 yaşındaki Oğuzhan Özkan, 15 yaşındaki O.O. isimli bir çocukla tartışma yaşadı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iddiaya göre O.O.’nun attığı yumrukla yere düşen Özkan kafasını taşa vurdu.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı çocuğu ambulansla İZAN Özel Sağlık Hastanesi’ne getirerek tedavi altına aldı.

Başını yere vurduğu için kafa travması geçirdiği ve kendinde olmadığı öğrenilen çocuk hastanedeki müdahale ile yaşama döndürüldü ve daha sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Çocuk buradaki tüm müdahalelere rağmen olaydan 3 gün sonra yaşamını kaybetti.

Aile ve yakınları evlatlarını kaybetmenin acısıyla sarsıldı. Çocuğun naşının otopsi işlemlerinin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Bundan 4 yıl önce yine temmuz ayında Oğuzhan’ın küçük kardeşi olan Bilgehan Özkan’ın da 8 yaşındayken Selimiye’de bir trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Güvenlik güçleri, olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatarak olayın faili olduğu öne sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan ve kavgada Oğuzhan’a yumruk atarak yere düşmesine sebep olduğu öne sürülen O.O., sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

 

Kaynak:habermilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu