AsayişGündemManşet

250 POLİSLE DEV OPERASYON…20 GÖZALTI

Marmaris’te, zaaflarından yararlandıkları vatandaşları hileli olarak üretilmiş zar ve iskambil kağıtları ile kumar oynatarak borçlandıran, ekonomik sıkıntılarını istismar ederek yüksek faizle para vererek tefecilik yapan, zorla senet imzalattırdıkları şahıslardan haksız kazanç elde eden 2 farklı organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenlendi.

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatla başlatılan soruşturmada, delillendirme safhasının tamamlanmasıyla birlikte dosya savcısından alınan talimatla Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Marmaris KOM Grup Amirliğince 2 ayrı suç örgütüne karşı bugün sabah erken saatlerde eş zamanlı olarak Marmaris Merkezli OPERASYON başlatılmıştır.

Havadan polis helikopteri ve drone destekli, Özel Harekat ile Çevik Kuvvet unsurlarının da takviye olarak katıldığı operasyonda toplam 250 emniyet personeli görev aldı.

Haklarında ilgili mahkeme tarafından gözaltı kararı verilen 20 şüphelinin ikamet ve iş yerlerinde uyuşturucu madde arama köpeklerinin de (UMAK) katıldığı aramalar sonucunda; 6136 SKM kapsamında çok sayıda kesici delici alet (kılıç, pala, çelik çubuk vb)
Çok sayıda 3. şahıslara ait senet, borç ilişkisini gösteren ajandalar ile suçtan elde edildiği değerlendirilen nakit para, hileli zar ve oyun kağıtları ile değişik türlerde narkotik maddeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan 20 şüpheli ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Canlı Rulet

Okey Nasıl Oynanır

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu