GündemManşet

KORSAN TAŞIMACILIĞA SAVAŞ AÇTILAR…

Bodrum’da şoförler, korsan taşımacılığa karşı suç duyurusunda bulundu. Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen de destek olmak amacıyla şoförler ile birlikte adliyeye giderek bir açıklama yaptı.

Yaz aylarının gelmesiyle ilçede korsan taşımacılık faaliyetlerinin arttığını ve korsan taşımacıların vatandaşlara “Bodrum’da 7/24 hizmetinizdeyiz” şeklinde mesajlar atıldığını dile getiren şoför esnafı, telefonlara mesajları gönderen şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bodrum Adliyesi önünde basın mensuplarına bir açıklama yapan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, şoför esnafına destek olmak için geldiklerini belirterek şöyle dedi:

“Bodrum’da son zamanlardaki korsan taşımacılık dolayısıyla şoför esnafı maddi sıkıntı yaşamaktadır. Burada farklı duraklardan taksici arkadaşlarımıza destek olmak mahiyetiyle burada bulunuyoruz. Konuyla alakalı aynı zamanda Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmaya geldik. Duraklarında her zaman fedakarlık gösteren bu arkadaşlarımızın yanında olacağız.”

İlçede Muğla dışından gelen korsan taşımacıların çok olduğunu dile getiren Gökmen, “Bunlar sadece yaz sezonu için geliyorlar. O yoğunluk esnasında arkadaşlarımızın iyi bir sezon geçirmelerine mani oluyorlar. Biz Şoförler Odası Başkanımız Hasan Kablı’ya bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız. Aynı zamanda TÜRSAB’a da gerekli desteği vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

Torba Taksi Kooperatif Başkanı Yasin Algın ise yaptığı açıklamada ilçede yaklaşık 800 araç ile hizmet verdiklerini vurgulayarak şunları dile getirdi:

“Yarımada genelinde gece gündüz demeden hizmet vermekteyiz. Daha doğrusu hizmet vermek istiyoruz. Maalesef son yıllarda korsan diye tabir ettiğimiz bazı araçlar bizim kazancımıza ortak çıkmaktadır. Bizlerin 62 tane durağı var. Tüm mahallelerde bekçi kulübeleriyiz. Halkımızın da bize bu gözle bakmasını istiyoruz, kendilerinden rica ediyoruz. Bu mücadelemizde bize destek veren Ak Parti İlçe Başkanımız Osman Gökmen’e çok teşekkür ediyorum.”

Korsan taşımacıların Bodrum’daki vatandaşlara “Bodrum’da 7/24 hizmetinizdeyiz” şeklinde mesajlar gönderdiğini ifade eden Algın, bahse konu numaralarla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını kaydetti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu