GündemManşetSiyaset

ARAS: KAYBEDECEK ZAMAN YOK, HEMEN ÇALIŞMAYA BAŞLIYORUZ

31 Mart yerel seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığı’na seçilen Ahmet Aras mazbatasını aldı. CHP’nin Belediye Meclis asil üyeleriyle birlikte adliyeye gelen Başkan Ahmet Aras’a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gül Karaşahin verdi. Adliye girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bodrum’un yeni Belediye Başkanı Ahmet Aras, mazbata töreninden sonra adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşadığım için mazbatayı alırken çok duygulandım.” diyen Başkan Aras, güzel bir seçim döneminin ardından Bodrum’un ve demokrasinin kazandığını belirterek “Artık kaybedecek zamanımız yok.Hemen çalışmaya başlıyoruz” şeklinde konuştu.

Önlerinde beş yıl olduğunu ve bu beş yıl içinde bir dünya kenti olan Bodrum’u şu anda olduğu konumdan alarak çok yukarılara taşımak için yola çıktıklarını belirten Başkan Aras, “Biz artık siyaseti bir kenara koyuyoruz. Biz tamamen kucaklayıcı, paylaşımcı ve tamamen halkçı bir yönetim şekli benimsiyoruz. Bütün belediyemiz halkımızın sonuna kadar hizmetinde olacak. Belediye halkın belediyesidir. Kapıları söküp atıyoruz dedik, evet atıyoruz. Biz  kamu yararı gözeterek yöneteceğiz Bodrum Belediyesi’ni. Evimizde oturmayacağız. Bütün mahallelerimize gideceğiz. Mobil makam olacak bizim makamımız. Sorun neredeyse orada olacağız. Tüm çalışanlarımızla beraber sorunun üzerine gidip onu bertaraf edeceğiz. Bodrum’da yaşayanların hak ettiği gibi yaşamasının yolunu açacağız.”dedi.

Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşlardan destek ve anlayış beklediğini de söyleyen Aras, turizm sezonuna çok kısa bir süre kaldığını hatırlatarak “Turizm için önümüzdeki iki aylık süreçte insanüstü bir çabayla çalışacağız. Personelimizden de beklentim çok fazla. Yeni beyaz bir sayfa dedik. Tüm arkadaşlarım bu beyaz sayfaya Bodrum’un yeniden hikayesini yazmak için hazır olsunlar. Önümüzdeki beş yılı planlıyoruz.” Diye konuştu.

“Biz herkesin belediye başkanıyız” diyen Aras, “Bodrum’da yerli yabancı, ırk, dil, din ayrımı olmayacak. Tüm dünyadan misafirlerimiz geliyor. Biz herkesin belediye başkanıyız. Bodrum eskiden olduğu gibi bir dünya kenti olacak, bir kültür sanat ve hoşgörü kenti olacak. Bunu da bütün Türkiye’ye ve dünyaya buradan ilan etmek istiyorum.”ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZ ROZETİNİ ÇIKARMIŞTIR

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan da, seçime katılan tüm adaylara ve tüm siyasi partilere teşekkür ederek “Seçimler Bodrum’un ruhuna yakışır bir şekilde gerçekleşti. Bodrum’un özel bir yer olduğunu baştan beri söylüyoruz. Buna yakışır şekilde geçmiştir seçimler. Başkanımız rozetini artık çıkarmıştır, rozeti bize emanettir. Herkese eşit hizmet edecektir. Kendisine başarılar diliyorum.” Diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, daha sonra aynı gün mazbatalarını almaya gelen Ak Partili belediye meclis üyeleriyle selamlaşarak, başarılar diledi. Aras, “Tüm arkadaşlarımızla dayanışma içinde çalışacağımızı biliyorum. Amacımız hep birlikte Bodrum’a hizmet etmek.”dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu