ÇevreGündemManşet

ŞİMDİDE SERİN HAVA ENGEL OLDU…

1 Haziran itibarıyla denize girme yasağının kaldırılmasıyla Bodrum’da sahillerde yoğunluk olması bekleniyordu fakat hava muhalefeti nedeniyle sahiller boş kaldı. Hazırlıklarını bekleyen kafe ve restoranlar ise misafirlerini beklemeye başladı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında girişlerin yasaklandığı sahiller gece yarısı saat 00.00 itibarıyla yeniden açıldı. Bodrum’un sahillerinde de sahillerin açılmasıyla birlikte yoğunluk bekleniyordu. Fakat hava sıcaklığının 22-23 derece ölçüldüğü ilçede etkili olan serin ve bulutlu hava dolayısıyla sahil şeridinin boş olduğu görüldü. Vatandaşların denize girmek yerine daha çok sahil bandında yürüyüş yaptıkları gözlendi.

Koronavirüs döneminde büyük darbe alan kafe ve restoran işletmecileri ise hazırlıklarını tamamlamak üzere. Hazırlıklarını bitirip koronavirüs tedbirleri ile işletmelerini açan esnaf ise müşterilerini beklemeye başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu