AsayişGündemManşet

ÇETE ÜYESİ ŞÜPHELİLER ADLİYEYE

Bodrum’da, ormanlık alana götürdükleri kişiyi döverek tehdit eden ve çektikleri görüntüleri sosyal medyada paylaşan ve gözaltına alınan 4 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bodrum KOM Grup Amirliği ekiplerince, sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, bir kişinin ormanlık alanda bir aracın yanında darbedildiği belirlendi.

Görüntülerde, R.E’yi darbeden şüphelilerin, Türkiye Cumhuriyeti devletini ve kurumlarını alenen aşağıladığını, ayrıca mağdura tehdit ve hakaretlerde bulunduğunu da tespit eden ekipler, paylaşımın Bodrum’da yaşayan O.D. tarafından yapıldığını saptadı.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu’nun yönettiği eş zamanlı operasyonda Y.T, H.B.T. Ö.E. ve O.D. gözaltına alındı.

“Tutkanlar Çetesi” olarak bilinen suç örgütünün üyelerinin, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından bugün öğlen saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu