GündemManşet

KISITLAMADAN ÇIKTILAR DENİZE GİRDİLER

Bodrum’da sokağa çıkma kısıtlamasına 4 saat ara veren 15-20 yaş arası gençler 10 km’lik yolu denize girmek için yürüdüler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 4 Mayıs’ta gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından duyurulan 20 yaş altı sokağa çıkma izni nedeniyle 15-20 yaş arasındaki gençler 11.00 itibariyle sokağa çıktı. Sokak ve caddelerde gruplar halinde gezinti yapan gençler, Bodrum’un tadını çıkardı. Arkadaşları ile hasret gideren gençlerin oldukça mutlu oldukları görüldü.

Bazı gençler ise Bodrum’un saklı koylarına giderek denize girdi. Bitez sahilinden 10 km’lik orman yolunda yürüyen gençler akvaryum koyuna ulaştı. Kayaların üzerinde, sahilde denize giren gençler sıcak havanın tadını doyasıya çıkardı. Bazı gençlerin ise çadır kurduğu görüldü. Karadan polis ekipleri denizde sahil güvenlik ekipleri denize giren gençleri uyardı. Guruplar halinde denize giren gençler sosyal mesafe kurallarına da uymadıkları gözlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu