ÇevreGündemManşetSağlık

BODRUM’DA SESSİZLİK HAKİM…

Dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgını önlemeleri kapsamında tün ülkede olduğu gibi turizm merkezi Bodrum’da da vatandalar büyük çoğunlukla Evde Kal çağrısına uyuyor.

Normal şartlar, karada ve denizde hareketliliğin yoğun olduğu bugünlerde Bodrum’da meydan ve caddeler bomboş. İHA 1 Pilotu Mustafa Ünlü tarafından Bodrum’un en hareketli bölgelerinin başında gelen Kumbahçe Sahili sessizliğe bürünmüş olduğu havadan görüntülendi. Sahilde kimselerin bulunmadığı Kumbahçe bölgesindeki kıyı işletmelerinde tamamı genelge kapsamında kapalı.

Bodrum Belediye Meydanı, Kale Caddesi ve Neyzen Tevfik Caddesi de yetkililerin “Hayat Eve Sığar” çağrısına kulak verenlerden dolayı en hareketsiz günlerini yaşıyor. Benzer sessizlik ve hareketsizlik liman ve marinalarda da hakim. Tersanelerde kışlamada olan ve tadilatlarını bitiren günlük tur teknelerinin Bodrum’un mavi sularıyla buluşması da salgın nedeniyle ertelenmiş durumda.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu