AsayişGündemManşet

KOVALAMACA SONRASI YAKALANDILAR

bodrum-göçman kaçakçılığıBodrum İlçe J.K.lığı unsurlarınca, Yalı Mahallesi Kızılağaç mevkiinde adalara geçmeye çalışan (18) Afganistan uyruklu göçmen ile göçmenlere organizatörlük yapan (5) şüpheli şahıs suçüstü yakalanmış ve olayda kullanılan (2) araç ele geçirildi.

önceki gece saatlerinde Jandarmanın dur ihtarına uymayan bir minibüs Kızılağaç istikametinden Bodrum’a doğru kaçtı. Polis ekiplerinin jandarma tarafından verilen plaka doğrultusunda yaptıkları çalışma sonrasında, bahse konu şüpheli minibüs içindeki kaçaklar ve organizatör şüphelileri ile birlikte Bodrum merkezinde yakalanarak jandarma ekiplerine teslim edildi.

Adli makamlardan alınan karar ve talimatlar doğrultusunda göçmen kaçakçısı olduğu değerlendirilen (5) organizatör şahıs gözaltına alınmış olup şahıslar işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu