GündemHayatManşetSağlık

SOKAĞA ÇIKMAYAN ŞEHİT BABASININ İHTİYACINI POLİS KARŞILADI

76 Yaşındaki kronik rahatsızlığı bulunan şehit babası Kazım Alsan ‘ın market ihtiyacı, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘ne bağlı polisler tarafından karşılandı.

Ülkemiz genelinde 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yönelik uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağının ardından, bu kişilerin alış veriş ihtiyaçlarının ne şekilde karşılanacağı gündeme geldi. Bu bağlamda Muğla ‘nın Menteşe İlçesinde ikamet eden Kazım Alsan market ihtiyacı için Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ulaştı.  76 Yaşında olan ve  kronik rahatsızlığı bulunan, aynı zamanda da  şehit babası olan Kazım Alsan ‘ın market ihtiyacı, Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ‘ne bağlı polisler tarafından karşılandı. Kısa süre içerisinde polisler tarafından ikametine gelinerek market ihtiyaçları kendisine teslim edilen Kazım Alsan ‘ın duygulandığı görüldü.

Market ihtiyaçları karşılan Kazım Alsan polislere teşekkür ederek şunları söyledi:

Ben 76 yaşındayım ve kronik rahatsızlığım bulunmakta. Dışarı çıkma yasağı getirildiğinden dolayı kendim de emekli polis memuru olduğumdan meslektaşlarımdan yardım istedim. Sağolsunlar kısa süre içerisinde market ihtiyaçlarımı karşıladılar. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gün içerisinde sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş ve  üstü vatandaşlar ile  kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara benzer yardımların yapıldığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu