GündemHayatManşetSağlık

SAĞLIKÇILARIMIZA ALKIŞLI DESTEK

Türkiye, koronavirüs tehdidine karşı 24 saat mücadele eden sağlık çalışanlarına destek için saat 21.00’da balkon, pencere ve teraslara çıkarak alkış tuttu.

Yeni tip koronavirüs vakası (Covid-19) vakaları artarken, salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarına destek amacıyla bu akşamdan itibaren her akşam saat 21’de alkışlama çağrısı yapılmıştı. Vatandaşlar, saat 21.00’de evlerinin balkon, pencere ve teraslarına çıkıp dakikalarca sağlık çalışanlarına destek için alkış tuttu.

Bodrum’un da bir çok bölgesinde vatandaşlar sağlık çalışanlarına destek için alkış tuttu.

SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA TWİTTER’DAN ÖNCE DESTEK VERDİ ARDINDAN TEŞEKKÜR ETTİ

Bakan Koca ilk paylaşımında, “ALKIŞLAYALIM! NE KADAR ALKIŞLASAK AZDIR! Bugün saat 14’te Meclis’teki konuşmamda milletimin temsilcilerini özverili Sağlık Çalışanlarımızı alkışlamaya davet ettim. Şimdi tam 21.00’da milletimizi, bu alkış sesini Türkiye çapında, balkonlardan yükseltmeye davet ediyorum” dedi.

Bakan Koca alkışlı desteğin ardından ise, ‘ SAAT 21.00 ALKIŞI İÇİN SAĞ OL TÜRKİYE! Şehir şehir, ev ev çağrımıza uydun. Özverili sağlık çalışanlarımıza alkışınla güç verdin. Yarın, ertesi gün aynı saatte minnettarlığımızın sesi tekrar duyulsun! ÜST ÜSTE ÜÇ GÜN ALKIŞLAYALIM! ‘ paylaşımında bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu