ÇevreGündemManşet

EŞEĞİ KÖPEKLERDEN KURTARDILAR

bodrum-taliksiz eşekBodrum’da sokak köpelerinin saldırısına uğrayan sahipsiz eşek sabah yürüyüşüne çıkan bayanlar tarafından kurtarıldı.

Bitez Mahallesinde her sabah yürüyüş yapan iki bayan, köpeklerin saldırısına uğrayan bir eşeği kurtardı. Bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olarak çalışan, Deniz Kara ile Nalan Burucu isimli bayanlar her sabah yaptıkları sabah yürüyüşleri sırasında Bitez sahilinde park alanında acı çeken bir hayvan sesi duydular. Sese doğru yönelen bayanlar, köpeklerin saldırısına uğrayan bir eşeğin yaralı halde acı içinde kıvrandığını görünce müdahale ettiler.

Sahibi tüm aramalara rağmen öğrenilemeyen, kulaklarından, kuyruğundan ve arka kısmında feci şekilde yaralanan eşeği kurtarmak için seferbe olan bayanlar durumu Zabıta ve hayvan barınağına bildirdiler. Duyarlı vatandaşların çabası sonrasında hayvan barınağından gelen görevliler eşeği barınağına götürdü. Veterinerler tarafından tedavi edilip yaralarına dikiş atılan eşek tedavi altında tutuluyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu