ManşetSpor

6. Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Başlıyor!

25-29 Ekim Tarihleri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum'da

 

25-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan 6. Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali Halikarnas Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival mekanlarından biri Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Gelenekselleşerek bu yıl 6.’sı düzenlenen Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali her sene olduğu gibi bu yıl da hem Türkiye’den hem de yurtdışından çok değerli hocalara ve konuklara ev sahipliği yapacak. Halikarnas Arena’nın ev sahipliği yaptığı Festival, 25 – 29 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sianji Wellbeing Resort destekleriyle yapılan etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olduğu Festival’in mekanlarından biri de Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum olacak.

Bodrum Yoga Fest YouTube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanacak Festival’de ülkemizden ve ABD, Kanada, Hindistan, Yeni Zellanda, Danimarka, Hollanda’dan çok değerli hocalar, yoga ve sağlıklı yaşam pratiklerini katılımcılarla paylaşacaklar.

Bodrum’un eşsiz doğası ve sonbaharın dinginliği eşliğinde pozitif enerjiyi, sevgiyi, huzuru ve sağlığı birlikte hissetmeye ve deneyimlemeye olanak sağlayan Festival’de, çigongdan mandalaya, farklı yoga pratiklerinden aromaterapiye kadar farklı ilgi alanlarına yönelik etkinlikler yer alıyor.

Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali’nin yaratıcısı Menekşe Karaman da çalışmalarıyla katılımcılarla buluşacak. “Fiziksel, duygusal ve ruhsal olarak bedenimizi dengede tutarak büyümeyi, genişleme duygusunu hep birlikte araştırmayı sürdürüyoruz. Bu mantıktan yola çıkarak 6 sene önce başladığımız bu yolculuk, bugün birçok kişiye ulaşıp, ilham veriyor. Festivalimiz, ülkemizden ve dünyadan eczacı Meltem Kurtsan, feng shui ustası Esra Koyuncu  gibi en ilham verici hocalar tarafından yapacağımız etkinliklerle, her sene olduğu gibi bu sene de katılımcılarımıza yeni bir farkındalık yolculuğu yaşatacak.” diye konuşan Karaman, yoga ve sağlıklı yaşama ilgi duyan herkesi festivale katılmaya davet ediyor.

Farklı yoga pratiklerini deneyimlemek, sağlıklı yaşamla ilgili yeni ve faydalı bilgilere erişmek isteyen herkes için önemli ve ulaşılabilir bir fırsat sunan Uluslararası Bodrum Yoga ve Sağlıklı Yaşam Festivali, tüm katılımcılarına keyifli ve zenginleştirici bir deneyim vaat ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu