GündemManşetSağlık

HASTANEDE BURUK TIP BAYRAMI KUTLAMASI

ak parti tıp bayramı ziyaret (6)Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı ve beraberindekiler, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Devlet Hastanesine ve Diş Tedavi ve Protez Merkezine ziyaretler gerçekleştirdi.

Öğlen saatlerinde ilk olarak Diş Tedavi ve Protez Merkezini ziyaret eden Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Oğuz Şahin’i makamında ziyaret etti.

Ankara’da yaşanan ve 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısı, tüm Türkiye’nin olduğu gibi ziyaretinde konusu oldu. Buruk bir bayram ziyareti olduğunu ifade eden, Çiğdem Demiralp ve Başhekim Oğuz Şahin hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilediler.

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp şunları söyledi:
“Bütün doktorların, sağlık personelinin, sağlıkta çalışan herkesin Tıp Bayramını kutluyorum. Özellikle sağlık kesiminde çalışan arakdaşlarımız için bugün çok özel ve anlamlı bir gün. Bu bayramı buruk kutluyoruz. Malum, dün çok ciddi bir terör saldırısıyla yine yüreklerimize ateş düştü. Vefat eden herkese öncelikle Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı diliyorum, sabır diliyorum. Milletimizin başısağolsun diyorum. Allah bir daha bize böyle üzücü şeyler yaşatmasın temennisi içerisindeyim. Hepimiz çok üzüldük ama bugünlerin geçeceğini biliyoruz Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Bununda bir süresinin olduğunu ve en kısa zamanda her şeyin yoluna gireceğini temenni ediyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu